Информация к новости
  • Просмотров: 73
  • Автор: Сергей
  • Дата: 28-04-2023, 12:57
28-04-2023, 12:57

Tri najpouzdanija rabljena crossovera kod nas

Категория: Разное


Nedostatak novih automobila dodatno je povećao interes Bugara za rabljene automobile, tim više što se kod nas većina prosječnih Bugara oslanja na takav automobil. Drugi trend koji ne zaobilazi Bugarsku je značajan interes za terenska vozila, koja se nazivaju i crossoverima. Iz tog razloga, pokazujemo vam tri najpouzdanija i najizdržljivija automobila, koji, ovisno o godini proizvodnje i performansama, variraju u širokom rasponu cijena od 5.000 do 50.000 leva.

Toyota RAV4

Govoreći o pouzdanim i izdržljivim automobilima u segmentu, bilo bi pošteno prvo pogledati azijske crossovere. Dakle, prema statistikama, 9 od 10 vlasnika Toyote RAV4 nikada se nije žalilo na probleme sa svojim automobilom. Potvrđuju to rezultati istraživanja sjevernoameričke agencije JD Power i stručnjaka analitičkog centra Consumer Reports. Također, europski stručnjaci ADAC kluba više su puta naglašavali beskompromisnu pouzdanost automobila.

Referentna pouzdanost svojstvena je gotovo svim generacijama legendarnog crossovera. Iz godine u godinu uspijeva osvajati visoka mjesta na ljestvici kvalitetnih automobila. Ako je proračun za kupnju ograničen, tada imate sve šanse "uhvatiti" model iz prethodnih generacija. Što se nudi kod nas - pogledajte OVDJE.

Honda CR-V

Japanski crossover je u velikoj potražnji na sekundarnom tržištu. To je zbog nekoliko čimbenika: Prvo, servisiranje i popravak automobila ne uzrokuje posebne poteškoće vlasniku. Drugo, broj ponuda na tržištu je prilično velik, što vam omogućuje da odaberete najbolju opciju na temelju vaših preferencija i zahtjeva. Osim toga, automobil redovito zauzima vodeće mjesto u ocjenama pouzdanosti, jer u svim svojim modifikacijama i modifikacijama prelazi do 300-350 tisuća km bez većih popravaka.

Takve rezultate potvrđuju i stručnjaci agencije Consumer Reports, koji ovaj crossover nazivaju jednim od najjednostavnijih u svojoj klasi. Uz to, dugi niz godina bio je među prva tri lidera njemačke tvrtke TUV među automobilima starim 10 godina. Koji su primjerci modela dostupni kod nas možete vidjeti OVDJE.

Kia Sportage

Posljednjih su godina južnokorejski crossoveri značajno povećali svoju pouzdanost i izdržljivost. I Kia Sportage, popularna u našoj zemlji, uspjela je nadmašiti svoju "sestru" Hyundai Santa Fe, demonstrirajući visoku kvalitetu izrade i izdržljivost. To su više puta potvrdili stručnjaci iz Consumer Reportsa.

Izdani prije 2015., crossover treće generacije uživaju status lidera među pouzdanim proračunskim crossoverima. Uz pažljivu njegu i pravodobno održavanje, takav automobil radi ispravno dugi niz godina, po mogućnosti novije verzije modela.

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.
^